TIC ACTIVA

TIC ACTIVA és el projecte professional de Gerard Vilanova, professor, formador, periodista i comunicador especialista en educació i noves tecnologies.

 

Llicenciat en Filologia Catalana (UAB) i Comunicació Audiovisual (UOC), màster en Arxivística i Gestió de Documents (UAB) i especialització en Content Curator (UOC), he treballat per l’alfabetització digital dels meus entorns professionals i he dedicat atenció i empenta especialment a la difusió de les noves tecnologies en l’ensenyament i la família.

 

A l’entrada del segle XXI, just a l’inici de la meva carrera professional, vaig detectar el canvi de paradigma que s’estava a punt de produir amb la irrupció i popularització d’internet i de les noves tecnologies: de la societat industrial a la societat del coneixement en uns pocs anys. En el món de l’ensenyament i de la família particularment, aquest canvi ha estat en ocasions difícil, ple d'anomalies i traumàtic en casos extrems, de manera que vaig orientar-me cap a la difusió d’un missatge favorable a l'ús conscient, raonable i responsable d’aquestes noves tecnologies a l’aula, en la família i en la societat.

 

Amb TIC ACTIVA vull aportar el meu coneixement i experiència acumulats al llarg d’aquests anys d’intenses transformacions a totes les persones i col·lectius interessats.